Geen resultaat! Geen rekening! | Afdrukken |

Heeft u een hardnekkig probleem wat u niet opgelost krijgt?
Kampt u met een gewenste (gebieds)ontwikkeling maar u krijgt de financiering niet rond?
Moet een complex project of gebiedsaanpak verder uitgewerkt waar uw organisatie niet aan toekomt?

Ik ben bereid om dat op no cure –no pay basis op te pakken.

De methode is eenvoudig:
Op basis van een verkennend gesprek wordt in overleg bepaald of dit een casus is die aangepakt kan worden. Vervolgens wordt bepaald wat het resultaat is en van welke vergoeding sprake is als het resultaat op tafel ligt. Als dat helder en overeengekomen is, start het proces. Het resultaat is veelal afhankelijk van de fase waarin zich de casus bevindt. Indien er sprake is van een oriënterende, (voor)verkennende fase dan kan een getekende intentieverklaring of samenwerkingsverklaring van de deelnemende partijen het resultaat van die fase zijn. Indien er geen intentieverklaring of samenwerkingsverklaring komt, komt er geen rekening.

Indien er sprake is van een planvormende fase (partijen hebben reeds aangegeven te willen samenwerken) dan is een uitvoeringsovereenkomst met daarin opgenomen een overeengekomen financieringsplan, het benodigde instrumentarium, realisatiestrategie en uitvoeringsorganisatie het resultaat.
Ook hier geldt: geen uitvoeringsovereenkomst, geen rekening.

Uiteraard zijn er allerlei andere soorten resultaat denkbaar, afhankelijk van uw casus.
Afhankelijk van de casus worden specifieke deskundigen ingezet.
Neem gerust contact op om de casus door te spreken: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of 06-23222560.”

 
 

Aankomende workshops